Eerste Wk Supersport 300 Aragon

Ruben zij eerste race in het WK supersport 300 is gereden.
De vrije trainingen waren erg goed gegaan met  16e pl in de eerste droge vrije training en 10e plaats in de tweede natte vrije training.. De superpole pakte wat minder uit doordat Ruben geen slipstream kon realiseren en nog een kleine voorwiel schuiver had,  wat zorgde voor een 24e start plaats.

De Wedstrijd vanaf een 24 pl het was moeilijk in het zeer drukke middenveld om wat plaatsen goed te maken maar het lukte toch om in deze 11 ronden enkele coureurs in te halen tot Ruben in de laatste ronde van de wedstrijd nog een tegenstander wilde inhalen,helaas de voorband kon de druk niet meer aan en verloor zijn grip, een schuiver tot gevolg.het ging om de 16e plaats dus erg kort bij een WK puntje .jammer maar we zijn blij met het nivo en inzet die Ruben het hele weekend liet zien.top gedaan.Op naar Assen.

Comments are closed.