Moto 3 voor Ruben

Komend weekend BSB Races te Assen

Ruben zal ook in de moto 3 race uitkomen 1 en 2 oktober te assen

De voorbereidingen voor het volgende race seizoen zijn al in volle gang.
De bedoeling is om volgend jaar in de Moto 3 klasse te gaan rijden, dat word ook tijd want Ruben is voor het fijne nu al te groot voor de Moriwaki waar hij nu mee rijd.
De moto 3 motor is net wat groter en ruimer.
Het is ondertussen gelukt om een motor te bemachtigen, Brouwer motorsport uit Nijkerk heeft ons een Moto3 Honda met Nico Bakker Frame ter beschikking gesteld voor nu en het seizoen 2017. De motor is wel een 2e hands maar in goede staat er moeten ook nog aanpassingen aangedaan worden voor we kunnen gaan rijden,
Deze moto3 is niet standaard en kan ook niet standaard gemaakt worden,mede door het sublieme Bakker frame, dit betekent dat we dus in het open klassement moeten deelnemen.
Dit zijn dus erg fijne ontwikkelingen en kunnen we ons goed voor berijden op het nieuwe seizoen 2017, Ruben heeft door wat tegenslag pas 1 en ½ dag kunnen trainen met de motor.
Komend weekend zijn er de BSB races op het circuit van Assen en hij wil hier erg graag aan mee doen. Ook zijn dan de laatste races van de moriwaki cup .het word dus een dubbel programma en lekker veel rijden voor Ruben.
Ook heb ik Ruben weer opgegeven voor de Red Bull Rookies selectie in (november Spanje)
Het is zijn droom om hieraan te mogen deelnemen, Als de uitslagen van de resterende races weer zo goed zijn als de eerste races van dit seizoen, Dan zal hij best een kans maken!! het is afwachten wat dat betreft. Mocht Ruben niet gekozen worden voor de Red Bull Rookies hebben we een mooi alternatief in het vooruitzicht om in de moto 3 zich verder te ontwikkelen.

Met vriendelijke groet, Cees en Ruben Doorakkers

assen1020160320_145355 (360x640)

 

Comments are closed.