Top Trainings uitslagen Maar Geen resultaten

Brands Hatch 3 sterke races maar geen podium!
9 september 2016
Moto 3 voor Ruben
27 september 2016
Show all

Top Trainings uitslagen Maar Geen resultaten

Oschersleben Duitsland     Junior 250 moriwaki cup

Race 1 op Zaterdag

Een Regen race

Een goede start van de 2e plaats

Eerste doorkomst pakt Ruben de kop over op start en finish, Het begon ook harder teregen, na anderhalve ronden op kop te hebben gereden verloor Ruben de grip aan de voorkant met insturen en lag in de grindbak. De motor snel weer opgetild en de pits ingereden om remhendel snel weer recht te zetten dacht Ruben. Maar er was meer aan de hand, en de kuip zat ook vol met grind en het was onverantwoord om door te rijden, dus einde race.

Ruben was erg boos want hij wilde alsnog rijden om misschien nog een puntje te kunnen pakken. Dat ging dus niet door.

 

Race 2 op zondag

Nu was het droog en Ruben mocht weer starten vanaf p2

Weer een goede start op plaats 2, Ruben werd in de 3e bocht ingehaald en lag op p3 en 2 bochten later bij het insturen en een versnelling terugschakelen glijdt de motor achter onderuit Vreemde actie (Nog onbekende oorzaak) weer in de grindbak, Ruben heeft de motor er weer uit gehaald en toen niet in de pits gereden, Daar had hij eerder al geen goede ervaring mee! Hoewel de stuurhelft flink krom was en zijn voetsteun ook, en de onderkruip zat helemaal vol met grind (een kilo of 5 denk).

Dus op meer dan een halve ronden achterstand de race vervolgt en nog enkele rijders ingehaald na 10 rondes als 17 afgevlagd en een 14 plaats voor de punten (2 punten). Het heeft dus toch nog resultaat gehad om door te rijden.

Toch nog knap in deze Moeilijke omstandigheden, maar een zeer onverdienstelijke uitslag na deze goede trainingsresultaten. In de vrije training een 3e plaats op natte baan, en een 2e plaats in kwalificatie met regen.

Races om snel te vergeten en op naar de volgende is dan het Moto.

 

20160918_084835

 

Comments are closed.